Za sve informacije pozovite: +381 (0)11 31 77 675

Servis laptop računara

Dobro došli na svezalaptop.rs

Laptop vam je pokvaren ili se ponaša čudno? Mora da se popravi? Trebaju vam delovi? Naša firma će vam obezbediti brzu i stručnu popravku laptopa. Osim toga, možemo vam pomoći da popravite tablet PC, displej, da vam bekapujemo podatke ili da ih očistimo od virusa. U osnovi, mi obezbeđujemo servis za laptop, a naši su korisnici čak i veliki elektronski centri. Uvek dajemo popust za velike korisnike i redovne kupce.

Na našem sajtu možete kupiti odgovarajuće rezervne delove za svaki laptop. Takvih proizvoda je jako puno i svi su navedeni: displeji, tastature, inverteri, disk drajvovi, adapteri za automobil, i slično. Za delove koje nemamo na lageru isporuka je u najkraćem mogućem roku.

Ako vam je laptop pokvaren, popravićemo ga brzo i kvalitetno.

Pošaljite nam svoj laptop s kratkim opisom problema. Kada stigne na navedenu adresu, poslaćemo vam procenu troškova popravke u roku od tri ili četiri dana. Tako ćete odmah znati koliko će popravka stajati. Ovu ćete procenu platiti samo ako se odlučite da svoj laptop ne popravite u našem servisu. Možete da nam pošaljete i kratak opis kvara preko našeg sajta (kontakt) a mi ćemo vam odgovoriti mejlom ili direktnim pozivom na vaš telefon.

Servisiramo laptop različitih proizvođača: Acer, Asus, Apple, Dell, Gericom, Clevo, Sony, Samsung, IBM, Toshiba, Hewlett Packard (HP), Compaq, Fujitsu-Siemens, Siemens, Packard Bell i druge. Zato su i na našem sajtu navedeni delovi svih ovih proizvođača.

 

Pozovite nas ako želite još nešto da saznate o delovima ili našim uslugama. Naše će vam osoblje ljubazno odgovoriti na svako pitanje.

 

 

Vesti

Radno vreme

17.11.2010.

Radno vreme Pon-Čet od 9-17h Petak od 9-16h Sub-Ned---Neradni