Za sve informacije pozovite: +381 (0)11 31 77 675

Prikazana fotografija može odstupiti od stvarnog izgleda artikla

MINI-G

Proizvođač: POWERTRAVELLER

Dostupnost: Na stanju

MINI-G Eksterna baterija sa UPS karakteristikama,kompaktan mali UPS uređaj

Mini G poseduje 12,000mAh litijum bateriiju u otpornom kućištu i sposoban je da puni širok spektar uređaja. Ovaj punjač omogućava biranje različitih napona od 12V,16V,19V što omogućava punjenje velikog broja elektronskih uređaja kao što su SLR kamere,tableti, kao i laptop računari snage do 44W .Dvostruki USB konektor omogućava punjenje manjih uređaja kao što su pametni telefoni kao i ostale uređaje koji se napajaju preko USB konektora.

Prednost Mini-G uređaja je što na naponu od 19v može da radi i kao UPS uređaj što znači ukoliko je Mini -G uključen preko punjača u struju a izlazni napon mu podešen na 19V kad nestane struje uređaj se ponaša kao UPS i omogućava da priključeni uređaj radi nesmetano pod Mini-G baterijom jos neko vreme.Ukoliko je MINI-G priključen na mrežno napajanje automatski izlazni napon na njemu će biti 19V što omogućava istovremeno punjenje uređaja kao i napajanje priključenog uređaja.Slično ovome korisnik može da puni uređaje preko USB konektora.

Kao i svi ostali POWERTRAVELLER uređaji i MINI-G je opremljen izdržljivim i dugotrajnim kućištem koji je dovoljno lagan i kompaktan tako da staje bez problema i u manje pregrade.

Šta može da puni?

Laptop <40W - 1/2 to 3/4 times | Tablet - 1 to 2 times Smartphone - 3 to 5 times | Sat Phone - 3 to 4 times GPS - 7 to 8 times | Action Camera - 7 to 8 times

SLR Camera - 2 to 5 times | Smartwatch - 20 to 22 times Head Torch - 5 to 7 times

POWERTRAVELLER MINI-G

15840,00 RSD


PostExpress Dostava