Za sve informacije pozovite: +381 (0)11 31 77 675

O nama

Vodič za kupovinu laptop računara

Popularnost laptopa je u poslednjih nekoliko godina skočila do neba, najviše zbog toga što većina tih uređaja više ne zaostaje za kućnim računarima u pogledu mogućnosti i brzine. Laptopovi na današnjem tržištu mogu skoro sve što i kućni računari, bez obzira koliko mali i uglađeni bili. Neki među njima, kao što je tablet PC, nude čak i ponešto što obični kućni računari nemaju.

Laptop za celu porodicu

Sve više porodica kao uređaj za svakodnevnu upotrebu bira laptop pre nego obični kompjuter. To je najpre uzrokovano time što je postalo uobičajeno da čovek želi da koristi računar u svakoj prostoriji kuće. Mame žele da pogledaju recepte na internetu a da pri tom ne moraju da izađu iz kuhinje, deca bi igrala obrazovne igrice i u sobi gde spavaju, a čitava porodica bi rado otišla na net i glasala za svoje miljenike među učesnicima nekog rijeliti šoua, ali da se ne mora udaljiti iz dnevne sobe. Dosad je kućni računar bio vezan za jedno mesto, za jednu istu prostoriju; laptop omogućava pokretljivost i svestranost i upotrebljiv je svugde.

Za poslovne ljude

Laptop je nezamenljiv za poslovne ljude koji često putuju ili svakodnevno idu na posao javnim prevozom. U današnjem poslovnom okruženju, koje podrazumeva brzinu, morate biti u vezi sa saradnicima u svako doba. Odaberite mali i lagan laptop da vam ne bi zauzeo previše mesta u prtljagu. Dobra je zamisao uzeti bateriju s produženim trajanjem. Ne biste želeli da vam se laptop isključi dok letite u drugo mesto.

Za učenike i studente

Dani kad ste mogli da se izvučete tvrdnjom da vam je pas pojeo domaći zadatak sada su na izmaku, pošto sve više vaših kolega učenika ili studenata ima laptop. Taj je uređaj savršen za studente zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti. Može se koristiti za hvatanje beležaka na predavanjima, pomoću interneta možete istraživati ili napisati seminarski rad, a možete se i zabavljati: odaberite igricu, slušajte muziku ili pogledajte DVD.

Učenici i studenti bi trebalo da odaberu laptop malih dimenzija, lagan toliko da se može nositi na predavanja ili u biblioteku, ali dovoljno otporan da može podneti toliko kretanje i korišćenje kakvom će sasvim sigurno biti podvrgnut. Dno studentskog ranca i nije baš najprijatnije mesto na svetu. Isto je tako dobro rešenje uzeti laptop velikog kapaciteta kad je reč o hard disku, pošto su velike šanse da ćete skidati mnogo muzike i filmova, barem koliko i beležiti predavanja ili prikupljati materijal za poslednje ispite.

Vesti

Radno vreme

17.11.2010.

Radno vreme Pon-Čet od 9-17h Petak od 9-16h Sub-Ned---Neradni